arts

arts
kehidupan Cerita KU penuh dengan Gambar~ maklum ya!

Saturday, April 30, 2011

Hari Sabtu

Salam..

sangat memenatkan hari ini sebenarnya~
pagi-pagi dah pergi PWTC kali ke-2
lebih memenatkan beli tiket selama 45 min~
pergghhh! mcm tin sardin!
(tak perlu cerita~sbb nk cerita benda lain~)

ok! ni malam punya cerita~
kat rumah tak masak
jd kita keluar!
haha~ ada yg nk belanja jd OK je~

sblm mkn malam singgah LiNAs skjp`
kebetulan mlm tu bawa kamera~
apalagi~ SNAP byk2 lah! hahaha


(inilah gadis2. pantang betul nmpk KAMERA! )

......................

MaKaN MaLaM
tempat : John & Jana's, Giant Putra Height


this place quite nice (:



cik adik manis~
ambil pesanan Mari ~ haha


Mari lihat menu~ ape cer! sedap kott!


sebelum tu~
kita lihat siapa yg belanja! ahaha. thank umi :)

menu : mee curry


alrite, nk cerita sikit.
promotion for this lady (my beloved aunt)
biela pggl ucu.
masih bujang ( sesiapa yang berminat boleh lah bgtau ye :) biela tlg nanti! hahaha )









<------- Nasi ?? lupa lah. + ayam rendang











next, ni adik biela.
amcm ? cun tak? ahhaha. poyo je~
sekali pandang mcm FATIN LIYANA..
dua kali pandang mcm Jehan Miskin..
tiga kali pandang mcm dia lah! ahaha











nadia memilih Lamb Chop ------------>


















<------------- ni Gorilla!
hahaha. bukan dia gorilla tapi size cawan ni dipanggil gorilla size.
besar kan? mmg di bandingkan dgn nurul ni kalah kott!
sirap bandung Gorilla size :)
share 4 org pun boleh!









next, mine!
wahaha~
lihat menu~ mee wantan.
( nk try2 gitu)
tapi waiter tu kata tade
mee habis~
jad kita tukar menu jadi

meehoon wantan -------------------->












dan ini penutup selera
(seharusnya jd pembuka tapi lambat sampai~ )
keledek goreng ~rangup!



...dan...
last but not least
Alhamdulillah~

















Terima Kasih kerana sudi mendengar kongsian saya! ~BuBBLyBieLaAppRiCiaTeit:)

3 ambil berat:):

aYiEn

haha...
beznye biela...
yang last pic tu kira snap pinggan org yg x mkan sayur la tuh...
haha

at.mohdikhsan

lamb chop nampak cam best gilak ! haha

biela193

ayien : ahahaha. mana ada lah~
sayur batang spe nak kan? hahahah

ety : hee:)

Post a Comment


 
~Foto-foto di dalam BLOG ini adalah hasil seni BuBBLyBieLa~terima kasih!